четверг, 7 февраля 2019 г.

Pani Nata у Твіттері: «… » Chronicle of Ebonarium The | Хроніки Єбанаріуму 07.02.2019 (с) Молиж, краще б було сім тортиків і одна свічка. (шведський національний гумор)

Pani Nata у Твіттері: «… »

Chronicle of Ebonarium The | Хроніки Єбанаріуму 07.02.2019

(с) Молиж, краще б було сім тортиків і одна свічка.
(шведський національний гумор)





Підкуп виборців і махінації з бюлетнями: Палій про можливі фальсифікації "Центру захисту киян" Тимошенко

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко використовує старі та всім відомі схеми підкупу виборців, що видно на прикладі організованого нею "Центру захисту киян". 
Про це в ексклюзивному коментарі "Прямому" заявив політолог Олександр Палій.
"Схема дуже проста - спочатку ходять, найчастіше двірники, збирають інформацію хто як буде голосувати, потім пропонують тихцем гроші за голосування, насамперед бідним, які не робитимуть з цього скандалу і розуміють хто може дати свої документи, піде він на вибори чи не піде. Можуть потім голосувати за тих людей на виборах, розуміючи, що вони не зроблять з цього скандалу і фактично члени комісії можуть за них проголосувати.
Також за словами політолога можливе використання голосування "авансом", коли людям дають певну суму, вони голосують за певного кандидата, фотографують бюлетень і отримують другу частину суми.
"Це стандартні схеми підкупи та фальсифікації. Дуже сумно, що Юлія Тимошенко їх використовує. Ми бачимо, що Тимошенко додала до себе в список різних зрадників України - починаючи від Савченко до Артеменка, до Портнова, до Лєбєдєва колишнього міністра оборони. Так само вона готова на будь-які дії щоб прилаштувати себе до влади, для неї ніяких "стопів" не існує", - резюмував Палій.
Нагадаємо, громадянська мережа "Опора" виявила порушення законодавства в агітації пана Гриценка та у Юлії Тимошенко. Йдеться про білборди в обласному та кількохрайонних центрів Тернопільської області.
Раніше Олексій Гетьман заявив, що після участі військових та волонтерів на з’їзді партії ВО "Батьківщина", яких там назвали "кіборгами", справжні оборонці Донецького аеропорту та їхні родичі хочуть повернути нагороди, які вони отримали за ДАП.
Також захисники Донецького аеропорту виступили з вимогою, щоб Юлія Тимошенко принесла офіційні вибачення на будь-якому центральному телеканалі країні за те що використовувала назву "кіборг" у політичних цілях.
Помічник міністра оборони України Юрій Бірюков заявив, що використовувати термін "кіборг" у власних політичних цілях – це просто блюзнірство і наруга над справжніми захисниками Донецького аеропорту.
Також слідкуйте за "Прямим" у FacebookTwitter Telegram та Instagram.


























































































Комментариев нет:

Отправить комментарий